Καλώς Ορίσατε στην Ιστοσελίδα μας!
     

 

 

Newsletter

 
   
  Ρουβήμ  
 
Θέσεις Αεροπλάνων  
 
   
  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
   
 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η σπηλιά της Καλαμονιάς – Βρίσκεται σε μια δυσπρόσιτη περιοχή, μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας καθώς σύμφωνα με έρευνες αποδείχθηκε ότι εκεί έζησαν οι παλαιότεροι κάτοικοι του νησιού. 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Βιβλία

Απόστολος Π. Κυριατσούλης |ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ |ΚΕΝΤΡΙΚΗ|ΑΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ » 2017|ΑΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ » 2017 » ΙΟΥΛΙΟΣ|Σελίδες από Φ » ΦΑΝΕΣ

9_7_2017
Αστέρια:5.00, Ψήφισαν:2

Κάθε αγορά ενός βιβλίου, ενισχύει το Κοινωνικού Φαρμακείου των Φανών αφού ΟΛΑ τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά εκεί!!! 

 

Ο «Σύλλογος για την Μελέτη και Διάδοση της Ελληνικής Ιστορίας», με έδρα το Weilheim της Βαυαρίας, έκδωσε τέσσερα βιβλία για το χωριό της Ρόδου Φάνες και ένα για τη Ρόδο και ορισμένα νησιά της Δωδεκανήσου.

 

Τα βιβλία για τις Φάνες περιγράφουν την τοπική διάλεκτο με ετοιμολογία κλπ., την Αρχαιολογία του χωριού, τον Κάμπο του και τα Ήθη και Έθιμα του, σε παρουσίαση πέντε θεάτρων. Το βιβλίου των «Δωδεκανήσων» περιλαμβάνει Αρχαιολογικές έρευνες και τα ευρήματα των στη Ρόδο, Ιαλυσό, Κω, Νίσυρο και Γυαλί.

 

Ο παραπάνω Σύλλογος παρέδωσε ένα μεγάλο μέρος των πέντε βιβλίων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου των Φανών. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η κυρία Φωτεινή Π. Σκλαβούρη στις Φάνες, τηλέφωνο: 22410-40166, κινητό: 6942896991.

 

Η τιμή κάθε βιβλίου ορίστηκε στα 10 €. Όλα τα έσοδα θα πάνε αποδεδειγμένα στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Φανών. 

 

Σας παρακαλούμε πολύ να ενισχύσετε, όσο μπορείτε το Κοινωνικό Φαρμακείο, αγοράζοντας ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω βιβλία!

 

Τεχνικές πληροφορίες: Εάν μένετε στις Φάνες ή στα γύρω κοντινά χωριά μπορούν να παραδοθούν άμεσα σε σας τα βιβλία, εάν μένετε μακρύτερα θα σας σταλούν ταχυδρομικά. 

 

Τα έξοδα ταχυδρομείου τα αναλαμβάνει ο Σύλλογος, δηλαδή εσείς πληρώνετε μόνο 10 € για κάθε βιβλίο! Τα χρήματα τα δίνετε στην κυρία Φωτεινή Σκλαβούρη και παίρνετε απόδειξη ή τα καταθέτετε στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και η απόδειξη σας στέλνετε μαζί με τα βιβλία.

 

Ο τραπεζικός λογαριασμός: Σκλαβούρης Φωτεινή, Πέτρος,

ΙΒΑΝ: GR0301408240824002114001793BIC: CRBAGRAAXXX, AlfaBank

 

Παράκληση μας είναι να δίδονται ή να καταθέτετε άμεσα τα χρήματα για τα βιβλία που προμηθεύεστε. Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας!

 

Ο Σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Φωτεινή Σκλαβούρη για το φιλανθρωπικό της έργο, τόσα πολλά χρόνια και την κύριο Ρουβήμ Καρασσάβα για την βοήθεια του!