Καλώς Ορίσατε στην Ιστοσελίδα μας!
     

 

 

Newsletter

 
   
  Ρουβήμ  
 
Θέσεις Αεροπλάνων  
 
   
  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
   
 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η σπηλιά της Καλαμονιάς – Βρίσκεται σε μια δυσπρόσιτη περιοχή, μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας καθώς σύμφωνα με έρευνες αποδείχθηκε ότι εκεί έζησαν οι παλαιότεροι κάτοικοι του νησιού. 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ |ΚΕΝΤΡΙΚΗ|ΑΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ » 2016|ΑΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ » 2016 » ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ|ΧΩΡΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΡΟΔΟΥ|Σελίδες Από Α » ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

8_11_2016
Αστέρια:5.00, Ψήφισαν:1

Το Ασκληπιείο (Τοπική Κοινότητα Ασκληπιείου - Δημοτική Ενότητα ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ), ανήκει στον δήμο ΡΟΔΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΡΟΔΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “το Ασκληπιείον”. Έδρα του δήμου είναι η Ρόδος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Ασκληπιείο ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Ασκληπιείου, του πρώην Δήμου ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ του Νομού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Το Ασκληπιείο έχει υψόμετρο 165 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 36,0700776769 και γεωγραφικό μήκος 27,9277526278.